Összeköt a mezőgazdaság… de a GDPR után is?

2018-05-25
08:39

Tisztelt Partnerünk!

2018 május 25-től bevezetésre került a Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírása (General Data Protection Regulation, GDPR), ami a magánszemélyek adatainak a feldolgozásáról és védelméről és szabad áramlásáról szól.

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt arról, hogy az Agroconnect Kft hogyan védi adatait, és arról is, hogy hogyan élhet az adataihoz fűződő jogaival. Kattintson a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi Irányelvek elolvasásához.

 

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Ön azért kapta ezt a levelet, mert korábban árajánlatot kért tőlünk weboldalon, hirdetési felületen, személyesen vagy telefonon és megadta az e-mail címét.

Abban az esetben, ha ön a jövőben is szeretne e-mail-es hírlevelet kapni, árkedvezményekről, termékújitásokról a következő weboldalakon keresztül: www.agroconnect.hu, www.rolmako.agrar.hu, www.rolmako-magyarorszag.hu, www.rolmako-hungary.hu. akkor kattintson az alábbi linkre:

 

FELIRATKOZOM

 

Természetesen, önnek lehetősége van visszautasítani a további reklámok küldését. Az ön tennivalója egy kattintással leiratkozni, hogy a jövőben ne küldhessünk hírleveleket.

LEIRATKOZOM

 

Köszönjük!

Agroconnect Kft

Összeköt a mezőgazdaság!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a termékekhez